Uncategorized

Et møde med noget gammelt og glemt

Jeg havde engang en blog. Det er over 10 år siden, og jeg skrev på den i knap et halvt år, og så glemte jeg alt om den. I dag kom jeg til at tænke på den, ved ikke hvorfor, den poppede bare op. Og ved I hvad? Den ligger stadig derude – Jeg har læst rub og stub de sidste par timer.

Det er fra den periode af mit liv, hvor jeg møder ham, der i dag er min mand. Jeg havde lige brudt med en ex, og så dukkede min nu-mand op. Det var også i denne tid, at jeg afsluttede min uddannelse, gik meget i byen, havde symbiotiske perioder med veninder og i det hele taget en tid, hvor der virkelig skete meget. Og jeg var forvirret. Det er jeg faktisk stadigvæk – nu bare over andre ting.

Det har været fantastisk læsning. Også lidt sørgelig læsning. Fordi jeg føler ikke, at jeg har ret meget tilbage af mit 24-årige jeg, så det har efterladt mig i et ret vemodigt humør. Jeg har ændret mig meget – og heldigvis for det – men kan godt savne lidt af den lethed, der var over livet dengang. Den følte jeg ikke dengang, men nu ved jeg, at den var der.

Noget af det der bl.a. var at finde på den gamle blog var en liste over, hvad der gjorde mig glad. Den lød sådan her:

  • Jeg ejer sytten centicubes; 4 gule, 3 hvide, 3 grønne, 2 røde, 2 blå og 1 af henholdsvis lilla, orange og sort. De gør mig glade, fordi de minder mig om min folkeskoletid, naturligvis især matematiktimerne.
  • Det gør mig glad, når Lærke inviterer mig over at se film. Også selvom det er en film, jeg ikke umiddelbart har lyst til at se. Det gør mig rigtig glad, at hun er så nem at være sammen med, at det kan være svært at undvære hende.
  • At have muligheden for at købe cigaretter, slik, kaffe eller andre gode sager døgnet rundt gør mig glad. Elsker at bo i byen, og kunne ikke forestille mig at bo andre steder lige nu.
  • Det gør mig lykkelig, at modtage en sms, hvor der står “Du er dejlig”… Og intet andet.
  • Jeg er rigtig glad for at vide, at når jeg om en uges tid skal til eksamen, så står jeg ikke alene. Er utrolig glad for de to andre i min gruppe, og jeg glæder mig til at se dem i morgen.
  • Tanken om at der findes musik til ethvert humør, gør mig virkelig glad. Der er altid nogle ude i verden, der ved præcis, hvordan man har det… Uanset hvordan man har det 🙂
  • At jeg har malerier hængende i min stue, som en af mine bedste veninder har lavet specielt til mig, gør mig glad. At vide, at mens billedet er blevet til, har hun haft mig i tankerne, er fantastisk.
  • Det gør mig glad, når folk på gaden går smilende rundt. Det kan ofte overraske, når man ser et lykkeligt ansigt i mængden, for det sker så sjældent. Kan få meget tid til at gå med at forestille mig, hvorfor de så så glade ud på netop det tidspunkt.
  • At vide at man gør en forskel og har indflydelse på andres liv, gør mig glad. Og det omvendte får mig til at føle mig elsket.
  • Det gør mig glad, at jeg herfra hvor jeg sidder, kan se 8 bananer, for lige om lidt vil jeg gå ud i mit køkken og lave en smoothie… Og jeg véd, at den vil gøre mig glad 🙂

Sådanne lister skal jeg lave flere af. Det er et løfte til mig selv.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s