Uncategorized

Ugens glæder #1

IMG_5268

Hver dag skriver jeg 3 positive ting ned i en lille notesbog. Det kan være ting, der er sket, noget jeg har tænkt, noget der er gået op for mig, noget jeg har hørt eller noget helt femte – altså hvad som helst godt.

Efter en uge læser jeg listerne igennem og samler de 3 mest betydningsfulde ting.

Denne uge har budt på:

  1. Hygge med veninde til aftensmad og en god snak. Kom lige fra et irriterende forældremøde, så hun agerede skraldespand for al min harme. Det gjorde hun godt! Og det betød alverden for mig.
  2. Løb tre gange. Hver gang har jeg sat fart-rekord og følt mig ekstra sej.
  3. Tidlig hentning af børn hver dag. Vi har haft dejlige og rolige eftermiddage med tid til nærvær. Når jeg henter dem sent, formår jeg ikke have samme ro på, så at kunne tage dem hjem i god tid er vigtigt for mig. Og mine børns hverdag.

En kommentar til “Ugens glæder #1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s