Uncategorized

Avs

Skærmbillede 2017-08-28 kl. 19.58.34

I lørdags hørte jeg Mads & Monopolet på P4 som sædvanligt. Her var et dilemma fra en kvinde, hvis biologiske far er død, og siden hun var 9 år, har hun haft en anden, hun kaldte far. Hun har selv fået børn nu, og er stadig tæt med sin far. Han er børnenes bedstefar, og de elsker ham højt. Men nu har bedstefar fået en kæreste, som ikke vil have, at han ser dem – Hverken kvinden eller børnene.
Og nu har jeg lige læst en opdatering på programmets facebookside, hvor kvinden fortæller, at hun dagen efter programmet tog ud for at tale med bedstefar. Og at han holder fast i ikke at se dem, fordi det vil hans nye kæreste ikke have. Hvis han vil se dem, så betyder det enden på forholdet.

Av, siger jeg bare.

Er helt målløs over det valg. Og det ultimatum som bedstefars nye kæreste har stillet ham.

Og så må jeg lige vende tilbage til noget, jeg før har berørt herinde – Nemlig de nære relationer. Jeg har altid tænkt, at en nær relation er en god relation, men det kan vist ikke være tilfældet her.

Av.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s