Uncategorized

Når boldene ikke bliver grebet og bare vælter ned omkring en

Skærmbillede 2017-08-27 kl. 20.04.11

Mit arbejdsliv er på pause lige nu, og det har sat mange tanker i gang om, hvordan jeg egentlig gerne ser mit og vores liv her på matriklen fremover. Jeg ved rigtig meget om, hvad jeg ikke vil, men synes det er sværere at sætte ord på, hvad jeg helt konkret gerne vil. Min største frygt er, at sidde som gammel dame og tænke tilbage på et liv, hvor jeg ikke have øje for de virkelige vigtige ting. Og for mig er relationer de virkelig vigtige ting. Har jeg lært. Jeg er så bange for at glemme det fokus i en fortravlet hverdag. Den hverdag jeg havde for et år siden, og som jeg håber aldrig kommer igen.

Min hverdag dengang var nok ikke så meget anderledes end så mange andres; Fuldtidsjob, børn, mand, venner, fritidsinteresser osv. Mange kan sagtens navigere i det, ser det ud til. Jeg magtede det ikke. Jeg kunne ikke se, hvornår jeg havde gjort mit job (som medarbejder, mor, kone, ven) godt nok, og derfor slappede jeg aldrig af. Der var altid noget jeg liiige skulle nå, så jeg var heller ikke rigtigt tilstede nogen steder. Jeg var fyldt med bekymringer og selvbebrejdelser over ikke at være god nok og ikke kunne alt det, jeg gerne ville. Og min sorteste samvittighed var hos mine børn, som jeg nærmest aldrig så. De blev hver dag hentet af barnepiger, og på en god dag var jeg hjemme til aftensmadstid, badning og putning. Jeg forstår slet ikke, når jeg tænker tilbage på det, at jeg har levet sådan. Jeg skal aldrig se mine børn så lidt igen.

Det har været en lang og sej periode at komme igennem, og jeg kommer helt sikkert til at berøre det mere her på bloggen. Kan mærke at jeg også har brug for at sige lidt om, hvor usmart vores samfund er indrettet til børnefamilier (og helt sikkert også andre, men nu ser jeg det lige fra min egen stol). Det indlæg sparer jeg lige sammen til. En ting er dog sikkert:

Jeg vil aldrig have stress igen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s