Uncategorized

Tanker er citroner

skc3a6rmbillede-2017-08-29-kl-21-08-54.png

Jeg sidder med lukkede øjne. Jeg forestiller mig, at jeg står i vores køkken og er i gang med at lave mad. Jeg bruger de bedste råvarer, og vi skal have min livret. Børnene leger godt inde i stuen, så jeg har ro til at koncentrere mig om maden.

For at lave aftensmaden skal jeg bruge en citron. Jeg henter den henne ved de andre frugter og grøntsager. Den er lille og oval og føles nubret i min hånd. Den dufter fantastisk, og duften spreder sig, da jeg skærer den i halve. Jeg får lyst til at smage på den og skærer en båd ud, som jeg putter i min mund. Den er sur, men smager alligevel dejligt. Præcis som den skal.

Mit mundvand stiger og jeg kan mærke syrligheden.

Jeg åbner øjnene, og nogen spørger, hvor citronen er blevet af? Jeg svarer, at den jo er på skærebrættet i køkkenet.

Men det er den jo ikke. Den er kun i mit hoved.

På samme måde med alle mine tanker. De er kun i mit hoved. De er ikke en del af den virkelige verden. Tanker er ikke virkelighed, før jeg handler på dem.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s