Uncategorized

Et lille surt opstød

Skærmbillede 2017-08-31 kl. 11.33.12

Jeg hader regeringens retorik. Det skal kunne betale sig at arbejde. Som om alle uden job ville vælge ikke at tage et arbejde, hvis de bare kunne få lov at gå hjemme til en højere dagpengesats.  Som om den eneste gulerod på arbejde er penge. Jeg hader, at skatten sættes ned med den begrundelse, at flere vil vælge at tage et job. Jeg er ligeglad med skatten på arbejde – jeg vil gerne have et job uanset. Generelt hader jeg, at skatten sættes ned. Hvordan kan Danmark synes, at det er en god idé, når vi har så mange områder i vores samfund, der halter? Jeg ved slet ikke, hvor jeg skal starte, hvis jeg skal liste nogle af dem op. Ja, det kan godt være, at vi trods skattelettelser stadig er godt stillet i forhold til andre steder i verden, men det kan simpelthen ikke være en målestok for, hvilke krav og ønsker vi har for vores land.

Min jobkonsulent hos kommunen mener iøvrigt ikke at jeg er arbejdsløs. Han mener, at jeg allerede har et fuldtidsjob – jeg er nemlig sælger. Jeg skal sælge mig selv. Indsæt her selv passende emoji. Jeg var lige ved at gå, da han sagde det. Er det sådan en catchphrase, man lærer på jobkonsulentskolen?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s