lister · ugensglæder

Ugens glæder #2

IMG_5268

Se sidste uges glæder her.

Denne uge har budt på:

  1. Glade børn. Mine børn har haft en dejlig uge, og det betyder, at så har jeg også haft en dejlig uge. Det går hånd i hånd. De har haft legeaftaler hjemme hos os, flere af slagsen. Og jeg har rummet det, haft tålmodighed og overskud.
  2. Venskab. Havde for første gang i 4 år (regnede vi os frem til) en aftale med en god og savnet veninde. Der har været gået hverdag i den, og så har vi glemt hinanden lidt. Men jeg håber, at kaffedrikning i går, bliver starten på genoptagning af venskab. Jeg har virkelig savnet hende – Så klart at mærke, da hun sad der overfor mig, og var præcis som hun plejede.
  3. Fejring af bryllupsdag, bare min mand og jeg. Og usandsynlig god mad her. Vi er ikke alt for gode til at prioritere partid i øjeblikket, så det var rigtig dejligt og tiltrængt at have ham for mig selv for en aften.

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s