Uncategorized

Jeg tænker

Skærmbillede 2017-08-28 kl. 12.50.07

Kriser i livet er uundgåelige og jeg tror vi udsættes for dem af en årsag. Vi bliver stærkere og klogere. Gør os til bedre mennesker med større indsigt. Nogle gange kan jeg næsten få følelsen af, at mit liv er en stor livskrise, og det lyder voldsomt, når jeg skriver det. Men jeg er gået igennem mange og lange perioder, der har ændret mig og den måde, jeg lever på. Perioder der har fået mig til at sætte spørgsmålstegn ved den retning, jeg førte mit liv i. Perioder med tvivl og usikkerhed. Gad vide om det bare er den måde, livet skal være på for at der sker en eller anden form for progression? Om jeg går og synes jeg i perioder har det mega hårdt, men i virkeligheden er det bare min livsvej. Ikke en krise, bare vejen.
En tidligere kollega havde (eller det har hun sikkert stadig, men jeg har desværre ikke kontakt med hende længere, derfor datid)) en mand, der rejste meget og var væk i måneder af gangen. De har en søn sammen og min ex-kollega var meget bekymret for, hvordan det påvirker deres søn at undvære far så meget. Vi talte meget om det, og jeg tror ikke, hendes bekymring er berettiget. Den måde, de lever på, er jo deres søns livsvilkår. Det er de kort, han har fået på hånden. Det er en del af hans fortælling, hans livs novelle, at have en far der ikke er der altid, men til gengæld i andre perioder er der rigtig meget. Deres søn er glad, han trives, og han har virkelig gode forældre. Jeg tror ikke han oplever det som et svigt, men min kollega var bange for, at han tog skade. Og hun anså det helt sikkert ikke som et positiv livsvilkår, men det kan det jo sagtens være. Måske skal man lade bekymringerne lægge en smule, bare flyde lidt med og se hvor livet bringer en hen. Jeg tror, at vi som mennesker kan komme til at bruge så ufattelig store mængder energi på at ændre og forandre. Unødig energi som var bedre brugt på noget andet. For ting sker. Vores liv sker. Selv når vi intet foretager os. Vi kan kæmpe og kæmpe, men måske ender vi samme sted, som hvis vi ikke havde havde arbejdet så hårdt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s