Uncategorized

Kigger lidt indad

Skærmbillede 2017-09-08 kl. 11.11.23

Der har været lidt stille i denne uge. Jeg er lidt trist. Jeg er i gang med at søge job efter min lange sygemelding med stress, og jeg er midt i at ændre mit arbejdsliv. Jeg vil ikke tilbage til den branche, jeg kommer fra, så jeg er i princippet ved at søge ufaglært job. Altså job jeg ikke er uddannet til. Og det er svært. Sværere end jeg havde tænkt, det ville være. Jeg har den sidste måned søgt knap 20 jobs. Og ikke så meget som en lille bitte samtale er jeg indkaldt til. Det har slået mig lidt ud af kurs. Jeg ved godt, at andre sikkert sender langt flere, før de mister modet, men jeg havde helt ærlig ikke forventet det. Jeg har ikke travlt med at finde et job, men jeg er lidt ked af, at jeg ikke engang er fundet god nok til en samtale.

Æv.

Det skal lige bearbejdes.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s