Uncategorized

Kan vi lige…

Skærmbillede 2017-09-09 kl. 17.46.42

tale lidt om trafikken?

For jeg har lavet en ny regel, som jeg vil stræbe hårdt efter at efterleve. Og som jeg kan fornemme, at rigtig mange ikke lever efter.

Jeg vil aldrig nogensinde have så travlt, at jeg bliver sur over at køre bagved en traktor.

Mit nye motto. Eller hvad man nu skal kalde det. Det betyder bl.a. at jeg aldrig kører for hurtigt. Selvfølgelig af sikkerhedsmæssige årsager, men også pga. bøder og andre ting. Jeg kan mærke, at jo ældre jeg bliver, jo mere harm kan jeg blive over, at andre trafikanter ikke mener, at deres (eller mit for den sags skyld) liv er vigtigt nok til at overholde hastighedsgrænserne. Det er selvfølgelig sat på spidsen, for årsagen til at man kører ad helvede til kan være mange – Jeg har tit selv gjort det, fordi jeg skulle skynde mig hjem til mine børn. Men det er fortid. For jeg vil aldrig have så travlt igen, at jeg sætter mit og andres liv i fare ved at opføre mig som lort i trafikken. Og det mener jeg helt seriøst, at man gør, når man ikke overholder farthastigheden, overhaler hvor man ikke burde, kører helt op i røven på en anden bil, dytter, rækker fuck, og hvad man nu ellers kan finde på af ucharmerende adfærd.

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s