Uncategorized

Ugens glæder #3

IMG_5268

Se sidste uges glæder her.

Denne uge har budt på:

  1. App-sletning. Har slettet min facebook- og mailapp på mobilen. Altså ikke profilerne, men blot apps’ene. Hvis jeg vil tjekke mails eller facebook, må jeg tænde computeren. Jeg kan slet ikke styre at have det på min telefon. Jeg tjekker det h.e.l.e. tiden. Og der er aldrig sket noget spændende. Så hurra for mig. Har været lettet lige siden jeg slettede dem i tirsdags
  2. Løb. Har været ude at løbe 3 gange i denne uge og har slået min 5 km rekord 3 gange. Kun med et par sekunder godt nok , men når Endomondo siger ny PR, så er jeg glad.
  3. Uenighed med regeringens flygtningepolitik. Er simpelthen så glad for, at jeg har et værdisæt med mig i bagagen fra mine forældre, hvor der er plads til alle. Vi skal hjælpe alle. Og jeg er så lodret uenig i, at vi ikke kan hjælpe mere, end vi gør. Helt ærligt, vi lever i et af verdens mest privilegerede lande, og så kan vi ikke se længere end vores egen næsetip. Det er direkte uanstændigt. Jeg ved godt, at det falder lidt uden for Ugens glæder, men jeg bliver nødt til at få det ud. Skammer mig.

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s