Uncategorized

Top 5 bøger til mit børnehavebarn

1. Kaptajn Underhyler. Især 1’eren har været igennem møllen en del gange efterhånden. Faktisk er vi kun nået til bog nr. 3 herhjemme, inden min 4-årige vil starte forfra. Det er god underholdning – også for voksne. Handler om to lidt for friske drenge og deres sure skoleinspektør, Hr. Knold, som drengene får hypnotiseret til at blive en superhelt. Det er ærlig talt skide sjovt. Især taget i betragtning af, hvad man som forælder ellers får gabt sig igennem af læsestof sammen med børnene.

Kaptajn underhyler

 

2. Bøgerne om grisen Leopold. Vi fik dem i gave, da min datter var 2 år (hun er i dag 9), og de er tyndslidte. Tyndslidte som i at de er ved at falde fra hinanden. De har fanget både min datter og nu også min søn. Leopold er sød, sjov og uartig – og meget, meget relaterbar. Et musthave i bogsamlingen.

Leopold

 

3. Find Holger. Bøgerne om Holger og alle vennerne er klassikere. Jeg kan selv huske dem, fra da jeg var barn, og de holder bare stadig.

Holger

 

4. Børneatlas. Min søn er tosset med fagbøger, og lige for tiden går han bananas i geografi. Et felt jeg selv er usandsynlig ringe til, så jeg får mindst lige så meget ud af de mange, mange timer, vi bruger på at læse og kigge i atlas.

Atlas

 

5. Peter Pedal. Åh, hvor jeg elsker den lille abekat, der altid kommer ud på dybt vand. Bøgerne om Peter Pedal er ikke nogle, vi læser kontinuerligt herhjemme, men han dukker op som en favorit i perioder.

PeterPedal

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s