Uncategorized

Ugens glæder #4

IMG_5268

Se forrige uges glæder her.

Sidste uge bød på:

  1. Familietur til Fårup Sommerland med overnatning. Tiltrængt tid sammen – bare min mand, jeg selv og vores to unger. Kom hjem med kæmpekvalme, delvist sukkerforskyldt delvist pga. al for meget tid tilbragt på hovedet i Lynet. Mit hjerte er fyldt helt op. Shit, jeg elsker min lille familie.
  2. En vigtig snak om mobning og vores børns trivsel med verdens dejligste veninde. Især ifm. overgangen mellem børnehave og skole, hvor man som forældre kan opleve, at man mister lidt føling med, hvad der sker i sit barns hverdag. Informationsstrømmen, som man er blevet vant til fra dagpleje/vuggestue og børnehave, stopper ret brat. Jeg kan tydeligt huske de bekymringer, det gav anledning til, da min datter (som nu går i 3.) startede i 0. klasse, og min veninde står i det lige nu med sin søn. Det kræver altså noget at være forælder til et skolebarn.
  3. Ny bog som dumpede ned i min postkasse i torsdags – og som blev læst i torsdags. Hvis man følger nogle af landets store bloggere, har man sikkert allerede hørt om bogen fra Cana Buttenschøn om de første 40 uger efter fødslen af sit barn. Hvad man har i vente, når man langt om længe står med en baby i armene. Måske ikke superrelevant for mig, da min yngste er 4 år, men jeg elsker den slags bøger som glider let ind. Og nøj, hvor kunne jeg genkende meget.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s