Uncategorized

Noget om bøger #1

mig

Yndlingsforfatter, som jeg på trods af titlen ikke har læst alt af

Svend Åge Madsen. Jeg elsker hans noveller og romaner, hans skæve tanker, som tvinger ens egne tanker i gang. Jeg kan ikke bare uden videre læse hans tekster – jeg skal i lang tid lade op til at gå i krig med dem, da jeg ved, at de kræver meget af mig som læser. Jeg synes faktisk, han kan være vanskelig at læse, men jeg elsker det, jeg får ud af hans bøger.

Bedste bogserie

Jakob Ejersbos Afrika triologi. Det er ved at være et godt stykke tid siden, jeg sidst havde fat i de 3 fortællinger fra Tanzania. Jeg kan bedst lide 1’eren, som også er den, jeg har læst lidt flere gange end de to andre. Det er så trist, at Ejersbo ikke er blandt os længere – hans måde at skrive på fængsler mig. Han er rå og ærlig, og han rør mig.

Bedste digtsamling

Søren Ulrik Thomsens “Det værste og det bedste“. Han sætter ord på mørket som ingen anden, jeg har læst – i perfekt sammenhæng med de bedste ting i livet. Jeg er ret vild med lyrik generelt, men Søren Ulrik Thomsen skriver på en måde, som glider så let ind, at jeg føler, han forstår alt ved mig.

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s